Benyt baldakiner i loftet der passer i alle landets byer

Baldakiner, eller rosetter som de også bliver kaldt, bruger man til at sætte i loftet for på den måde at skjule det ledningsudtag der fører til strømmen. De fleste lamper man køber, har allerede en medfølgende baldakin, men disse er typisk lavet af plastik og er ofte formet som et kræmmerhus i enten sort eller hvidt. Selvom det er praktisk, er de medfølgende baldakiner sjældent super kønne, hvilket godt kan ødelægge det samlede indtryk en smule, af nogle ellers smukke lamper. Den dag i dag kan man få et hav af forskellige baldakiner og rosetter, så man selv kan bestemme hvilken farve og hvilket materiale der passer til bedst ind i hjemmet.

Baldakiner i farver forskellige farver

Hvis du er typen der kan lide forskellige farver, kan du med fordel investere i en baldakin i en sjov farve til dit loft. Du kan både få en farver der skiller sig ud, eller du kan vælge en der matcher resten af dine ting, farvemæssigt i hjemmet. I dag kan man nemlig få baldakiner i alverdens forskellige farver, både grøn, rød, messing, kobber, gul, lilla med flere. Derudover kan man også få rosetter og baldakiner i forskellige materialer, som f.eks. metal, plast og silikone samt med flere forskellige antal udtag.

Hæng flere lamper sammen fra samme baldakin

Der er mange fordele ved bruge baldakiner i sit loft. Den helt klare af slagsen fordel er selvfølgelig, at man kan skjule det ikke så pæne ledningsudtag i loftet, ligesom man også kan skjule samlingen af ledninger, men en anden stor fordel ved baldakiner i loftet er, at du kan hænge flere lamper ned fra samme udtag. Du kan både bruge rosetter med flere huller i til at hænge flere lamper ned, men også til at hænge frithængende lyskilder, hvor du på den måde skaber din egen lampe.