Find de gode Black Friday tilbud i din by

Vi nærmer os med hastige skridt Black Friday. Selvom det er svært at forudsige, hvordan denne særlige dag kommer til at forløbe i 2020, så kigger vi i den artikel nærmere på, hvorledes du kan holde dig opdateret i forhold til de gode såvel åbningstider som de gode til til black friday i netop din by.

Google er din ven

Efterhånden som vi kommer lidt tættere på vil butikkerne så småt begynde at planlægge sine åbningstider og tilbud til Black Friday. Du kan derfor snart begynde at planlægge din black friday. Du kan selvfølgelig tage den lidt mere gammeldags tilgang, hvor du venter til at reklamerne kommer ind ad døren. Du kan dog også vælge en mere proaktiv tilgang, hvor du selv undersøger, hvad der kommer på tilbud i nærheden af dig.

Vi foreslår at du laver lidt hjemmearbejde på Google. Google er generelt hurtig til at få opdateret, så deres søgeresultater afspejler hvad der står på butikkers hjemmesider. Lad os se på et par konkrete eksempler på, hvordan du kan udnytte Google til at søge efter black friday tilbud og åbningstider i nærheden af dig.

I vores eksempel antager vi at du bor i Odense, og du vil gerne finde et godt tilbud på elektronik. Så kan du forsøge med følgende søgninger.

  • Black Friday Odense
  • Black Friday Odense åbningstider
  • Black Friday 2020 Odense elektronik
  • Åbningstider Black Friday elektronikforhandler Odense

Man kan altså kombinere de relevante søgeord i sin søgning for at finde de rette informationer. Start gerne meget specifikt for at få de mest brugbare resultater. Hvis det giver for få resultater, så kan du gøre søgningen lidt mere bred.

Bliv guidet af dedikerede hjemmesider om Black Friday

En anden oplagt mulighed er at søge information på hjemmesider, som er dedikerede til netop Black Friday. Et godt eksempel er Black-friday-tilbud.dk. Her kan du ikke blot information om forskellige butikkers konkrete tilbud. Du kan også navigere i hjemmesidens temaindelte menu.

Ved Black-friday-tilbud.dk kan du eksempelvis vælge at gå ind under den relevante kategori. Hvis du hellere vil fokusere på, hvad der lige er af gode tilbud i din by, så har hjemmesiden også en oversigt over black friday tilbud i bestemte byer. Det er en særdeles brugbar hjemmeside, når du skal finde information om black friday.

Her på redaktionen anbefaler vi, at du vælger den fremgangsmåde der ligger mest naturligt for dig selv. Man kan sagtens bare afvente helt frem til Black Friday og se hvad man kan finde. Ellers er der som nævnt en kæmpe hjælp at hente fra Black Friday-hjemmesider, som har gjort det store arbejde for dig.