Hvor god mobildækning er der i dit postnummer?

Hvis du ikke har styr på det, kan det være en god idé at tjekke Duka dækningskort for at finde ud af, hvor god en dækning der egentlig er i dit postnummer.

Vær opmærksom på, at hvis du bor i en storby, kan der være forskel på signalet, alt afhængig af hvor du bor.

Tjek nemt dækningen online

Du kan nemt finde et dækningskort mobil online, hvor du kan se, hvor nøjagtig god dækning der er for lige netop din adresse i dit postnummer.

Hvis du har kæmpet med dårlig dækning på din mobil i et stykke tid, er det altid en god idé at tjekke op på det, så du kan se, om det er dækningen, den er gal med, eller om problemet måske skal findes i din mobil i stedet.

En gammel mobil med en dårlig antenne kan eks. også have store problemer med dækningen, selvom der er god dækning i området.

Skift til ny udbyder hvis det er nødvendigt

Har du et abonnement hos et teleselskab, der opererer på et netværk med dårlig dækning i lige netop dit område, og kan du se, at der er bedre dækning hos et af de to øvrige netværk, er det bare med at skifte over til et teleselskab, der opererer på et af de to øvrige netværk.

Det er meget nemt at skifte abonnement til et nyt teleselskab, og ofte tager det ikke meget mere end et par klik med musen for at være i gang med at skifte. Der går som regel en løbende måned + en måned før skiftet er gået igennem, men det er jo til at have med at gøre.

Husk at du i samme omgang jo også lige kan tjekke, om du evt. skal vælge et billigere abonnement, hvis det kan lade sig gøre. Har du betalt for meget for dit mobilabonnement gennem en længere periode, er det jo et oplagt tidspunkt at undersøge, om du ikke også lige kan spare penge ved at vælge en billigere løsning. Mange betaler for meget for deres mobilabonnementer, og det er der ingen grund til.